Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

ZIN OM TE ZOOMEN MET SINT?

WPC_811x285px_Sinterklaas_WB
Maak 10 x kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas & Roetveeg Piet inclusief ToyChamp cadeaubon ter waarde van 25 euro! Maak de Sinterklaastijd extra bijzonder en verras jouw kind(jes) op 27 november met een zoommeeting met de Sint en Roetveeg Piet inclusief een

ToyChamp Nederland

cadeaubon ter waarde van 25 euro! Wat extra leuk is, is dat Sinterklaas over iedereen in de kamer wel iets weet, hoe doet hij dat toch? Wil je kans maken op een van de 10 zoommeetings met Sint en Roetveeg Piet? Doe dan het volgende:

LIKE het bericht op onze Facebookpagina, dan loot je automatisch mee. (Delen is lief ❤️) De winnaars worden op bekendgemaakt op maandag 23 november. Zij ontvangen persoonlijk bericht met alle info. De beelden van de videogesprekken zullen worden getoond op onze social media.
Alle info kun je natuurlijk vinden op onze website.