Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

OPEN
WINKELS
GRATIS
KOFFIE

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

Nieuws

cadeaubon 50 euro_811x285px_

WIN DECATHLON CADEAUBON T.W.V. 50 EURO

Begin dit jaar goed met een te winnen cadeaubon van Decathlon, de grootste sportwinkel van Nederland. Laat deze kans niet lopen en doe mee! Het enige wat je hoeft te doen is dit bericht te LIKEN op Facebook, of op Instagram. Uit alle deelnemers kiezen wij op maandag 20 januari de winnaar.
Lees meer

Winnaar-is-Header-Paginas-811x285px

WINNAAR MAANDPRIJS

Pietsie Hoekstra is de gelukkige winnaar van de maandprijs, een waardebon van 25 euro van een winkel naar keuze op Winkelpark De Centrale! Pietsie heeft een PB met informatie ontvangen en kan haar prijs innen tot en met 28 februari 2020. Niet gewonnen? Blijf ons volgen, want morgen plaatsen wij weer een fantastische winactie!
Lees meer

Like-&-Win-Header-Paginas-811x285px

MAANDPRIJS

Als dank aan onze Facebook vrienden verloten wij iedere maand een waardebon van 25 euro van een winkel naar keuze op Winkelpark De Centrale. Meedoen? Dat is simpel: je hoeft alleen dit bericht te LIKEN op onze Facebookpagina, of Instagrampagina en je loot automatisch mee! De winnaar wordt maandag 13 januari 2020 bekendgemaakt.
Lees meer

Winnaar-is-Header-Paginas-opmaak-811x285px

WINNAARS SARANTI'S KERSTSPEKTAKEL

De winnaars van de 2 vrijkaarten voor Saranti’s kerstspektakel zijn bekend! Bas Dijkstra Janjulius1981 Zij kunnen op 22 december gaan genieten van de magische kerstshow van jeugdcircus Saranti, bij Paviljoen De Buitenplaats, te Earnewald! Bas en Jan Julius hebben beiden een PB met informatie ontvangen.
Lees meer

kerstcircus_811x285px_

WIN 2 VRIJKAARTEN VOOR SARANTI'S KERSTCIRCUS

Jeugdcircus Saranti presenteert op 22 december aanstaande Saranti’s sfeervolle kerstcircus in Paviljoen De Buitenplaats te Earmewald. Een feest voor jong en oud!   Deze week verloten wij 2x 2 vrijkaarten voor de voorstelling op zondagmiddag 22 december om 14:00 uur, ter waarde van € 10,- per stuk. Kijk voor meer info op de site.   [...]
Lees meer

Winnaar-is-Header-Paginas-opmaak-811x285px

WINNAAR MAANDPRIJS

Marije Spijkstra is de gelukkige winnaar van de maandprijs: “een waardebon van 25 euro van een winkel naar keuze op Winkelpark De Centrale”!   Marije heeft een PB met informatie ontvangen en kan haar prijs innen tot en met 31 januari 2020. Niet gewonnen? Blijf ons volgen, want morgen plaatsen wij weer een fantastische winactie!
Lees meer