Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

Nieuws

2021 back to school 811x285px_FB

BACK TO SCHOOL

Een goed begin is het halve werk! Ga je back to school? Op Winkelpark De Centrale slaag je voor de leukste spullen, zoals een nieuwe fiets of rugzak, tot een compleet nieuwe (sport)outfit.   Met winkelen op Winkelpark De Centrale maak je van jouw nieuwe schooljaar een succes!
Lees meer

14-06-2021 811×285

NIEUWBOUW

Bijna alle palen voor de nieuwbouw van Winkelpark De Centrale zitten erin.
Lees meer

alles voor jouw zomer _811x285px_FB

ZOMER

In de winkels op Winkelpark De Centrale vind je alles om te genieten van jouw ideale zomer.  
Lees meer

horeca hele jaar door V2_811x285px_WB

WELKOM

Vandaag gaan de versoepelingen in en dat betekent dat de horeca weer mensen binnen mag ontvangen. Ook mogen er weer mensen in de winkels aanwezig zijn. Wij zijn hier ontzettend blij mee, zien wij jullie snel op De Centrale?
Lees meer

811×285

NIEUWBOUW WINKELPARK DE CENTRALE

Er wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van Winkelpark De Centrale. De heiwerkzaamheden zullen nog ongeveer 2 weken duren en dan zijn de 1500 heipalen geplaatst. Ook is er inmiddels gestart met de funderingswerkzaamheden. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de bouw? Houd dan deze website of onze Facebookpagina goed in de [...]
Lees meer

WPC_Pinksteren_811x285

De winkels op Winkelpark De Centrale zijn zeven dagen per week geopend. Elke dag kun je bij ons terecht zodat je kunt winkelen wanneer het jou uitkomt!  Eerste Pinksterdag zijn de winkels gesloten, tijdens de tweede Pinksterdag kunnen de openingstijden en dienstverlening van jouw favoriete winkel anders zijn dan de normale openingstijden.  Wij raden je [...]
Lees meer