Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

OPEN
WINKELS
GRATIS
KOFFIE

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
Vind je dit leuk?

Net als 24.490 anderen

ETEN EN
DRINKEN

Nieuws

WPC_KONINGSDAG_811x285

WINKELPARK DE CENTRALE IS GEOPEND OP KONINGSDAG!

Zin om op Koningsdag te shoppen? Dat kan! De winkels op Winkelpark De Centrale zijn geopend voor al je shopplezier! Controleer de openingstijden van jouw favoriete winkel in het overzicht winkels.    
Lees meer

Winnaar-is-Header-Paginas-opmaak-811x285px

WINNAAR KONINGSDAGLOTEN

Annemieke Fleury is de gelukkige winnaar van het 1/5 straatje Staatsloten! Gefeliciteerd! Annemieke heeft een PB met info ontvangen en kan haar prijs innen tot en met 30 mei 2019.   Bedankt aan alle deelnemers en blijf ons volgen op Facebook voor meer leuke acties.
Lees meer

WPC_811x285px_Hogedrukreiniger

WIN EINHELL HOGEDRUK REINIGER

Heb jij ook wel zin in een weer helemaal schone en frisse tuin? Doe dan mee aan deze winactie. Deze week verloten we namelijk een Einhell hogedrukreiniger! Meedoen is heel makkelijk: Like het bericht op onze Facebookpagina en je doet automatisch mee. De winnaar wordt maandag 29 april bekendgemaakt.
Lees meer

WPC_PASEN_koopzondag1_811x285

BIJZONDERE OPENINGSTIJDEN

Eerste paasdag is Winkelpark De Centrale gesloten. Goede Vrijdag en tweede paasdag zijn de winkels geopend. Kijk hier voor de biijzondere openingstijden van jouw favoriete winkel!
Lees meer

WPC_KONINGSDAG-2_811x285

WIN STRAATJE 1/5 KONINGSDAGLOTEN

Zaterdag 27 april een feestdag voor iedereen! Maak kans op de Kroonprijs met een gratis 1/5 straatje Staatsloten! Met een Kroonprijs van elk jaar € 250.000,- 20 jaar lang en kans op vele andere prijzen zoals € 100.000,-. € 10.000,- of € 2.500,- ! Een Straat Koningsdagloten bestaat uit tien 1/5 Koningsdagloten met de eindcijfers [...]
Lees meer

Winnaar-is-Header-Paginas-opmaak-811x285px

WINNAAR ATTRACTIEPARK DUINEN ZATHE

Johan van der Meulen is de gelukkige winnaar van 5 toegangskaarten voor Attractiepark Duinen Zathe! Hij heeft een PB met informatie ontvangen. De prijs kan worden geïnd t/m 30 mei aanstaande. De entreekaarten zijn geldig t/m 27 oktober 2019. Niet gewonnen? Jammer, maar niet getreurd. Blijf ons volgen op Facebook, want wij hebben regelmatig superleuke winacties!
Lees meer