Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

De Centrale

Winkelpark De Centrale is het grootste winkelpark in de regio met 27 van de bekendste en goedkoopste winkelformules, meer dan 1000 parkeerplaatsen, gratis wifi en prima horecafaciliteiten.

Kom sneupen, strúne, kijken, genieten en shoppen bij De Centrale! Bij Winkelpark De Centrale vindt u alle grote aanbieders bij elkaar!

Free Wifi

Het gehele Winkelpark De Centrale beschikt over gratis wifi.

Hoe werkt het?

  • Kies op je smartphone: instellingen, wifi, netwerk winkelparkdecentrale, verbinden
  • Vul de gevraagde gegevens in
  • Er kan direct van internet gebruik worden gemaakt.

Altijd gratis parkeren

Winkelpark De Centrale beschikt over ruim 1.000 gratis parkeerplaatsen op privéterrein. Parkeren kan middenin het winkelpark, zodat u een goed overzicht hebt van het gevarieerde aanbod. Dit privéparkeerterrein is alleen bestemd voor bezoekers van Winkelpark De Centrale. Voor ander gebruik geldt een wegsleepregeling.

Disclaimer

De informatie op deze website is met uiterste zorg samengesteld. Winkelpark De Centrale tracht deze informatie zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk te houden, echter kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend. Winkelpark De Centrale aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige directe of indirecte schade ten gevolge van mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden. Deze website is eigendom van De Centrale BV. Alle auteursrechten en andere rechten van intellectueel eigendom op de inhoud van deze website, waaronder tekst en vormgeving behoren toe aan De Centrale en mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt.