Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Gratis
koffie

Koffie? Meld je aan!

Heb je zin in een lekker kopje koffie? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!
Na aanmelding ontvangt u een code waarmee u gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
  • GRATIS Toiletten
Vind je dit leuk?

Net als 23.330 anderen

Eten en
drinken

Evenementen

bewerkt2

Adje zoekt vlogger!

Ben jij tussen de 8-14 jaar en heb jij het vloggen in de vingers? Dan is Circus Adje op zoek naar jou! Je kunt op zaterdag 24 februari een live screentest doen bij Winkelpark De Centrale. Onder begeleiding van een professionele vlogger en coach kun je direct laten zien wat je in huis hebt én [...]
Lees meer

event2

Win een Philips airfryer, ter waarde van € 138,-

Graag willen wij aan het begin van het jaar een kleine inventarisatie maken en vragen hierin jullie medewerking door slechts 4 vragen te beantwoorden. Het duurt maar enkele seconden en je maakt gelijk kans op een geweldige Philips airfryer. Klik op de link om deel te nemen, klik hier. De winnaar wordt 31 januari bekendgemaakt.
Lees meer

event1

Gratis spelen in de funkar

Lekker gezellig op het plein! Aanstaande donderdag is er een funkar voor alle kinderen bij Winkelpark De Centrale. Dat betekent heerlijk keten in de ballenbak en nog veel meer leuks. Kom jij ook? Natuurlijk gratis! Wanneer: donderdag 4 januari Hoe laat: 12.00-17.00 uur Waar op het park: tussen BCC en Intertoys.
Lees meer

bewerkt

Kom je ook?

Zet maar in je agenda: Vrijdag 10 juli a.s. Is bij Winkelpark De Centrale weer het Cambuur Kids Voetbalfeest! Wij gaan er een hele gezellig middag van maken. Van 13.00 tot 17.00 uur is er van alles te doen voor de kids.
Lees meer