Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

ZIN OM TE ZOOMEN MET SINT?

WPC_811x285px_Sinterklaas_WB

Een zoomontmoeting met Sinterklaas & Roetveeg Piet. Om het heerlijke avondje in december nog leuker te maken, hebben wij een winactie volledig coronaproof bedacht. Like & Win een persoonlijke zoommeeting voor jouw kind(jes) met Sint en Roetveeg Piet, op vrijdag 27 november inclusief een

ToyChamp Nederland

cadeaubon ter waarde van maar liefst 25 euro! Heb jij al meegedaan?

LIKE het bericht op onze FACEBOOKPAGINA en je loot automatisch mee voor één van de 10 zoommeetings met Sint en Roetveeg Piet op vrijdag 27 november, inclusief een ToyChamp cadeaubon ter waarde van 25 euro! (Delen is lief ❤️)
De winnaars worden op bekendgemaakt op maandag 23 november. Het beeldmateriaal van deze bijzondere ontmoeting zal worden getoond op onze social media van 30 november tot 5 december. Kijk voor meer info en de spelregels op de website