Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

Zin om te zoomen met Sinterklaas?

WPC_811x285px_Sinterklaas_WB
Maak 10 x kans op een coronaproof bezoek van Sinterklaas & Roetveeg Piet voor jouw kind(jes) inclusief een ToyChamp cadeaubon ter waarde van 25 euro!
Hoe gaat het met Sinterklaas? Het is een vraag die veel jonge kinderen momenteel bezighoudt. Het is een oude man en er heerst corona. Wij hebben de Sint gesproken en met hem gaat het goed! Omdat er altijd een hoop kinderen met aanhang naar Winkelpark De Centrale komen als Sint en Piet op bezoek zijn, heeft Sint besloten dat het verstandig is om dit jaar niet bij Winkelpark De Centrale op bezoek te komen. In plaats daarvan heeft de Sint iets leuks bedacht! Sint en Piet hebben op vrijdag 27 november tijd vrij gemaakt om te gaan videobellen met een paar kinderen en natuurlijk geven zij cadeautjes weg, namelijk een TOYCHAMP cadeaubon van maar liefst 25 euro. Wil jij kans maken op deze prijs? LIKE het bericht op onze Facebookpagina en je doet automatisch mee. De winnaars worden op bekendgemaakt op maandag 23 november. Het beeldmateriaal van deze bijzondere ontmoeting zal worden getoond op onze social media van 30 november tot 5 december. Kijk voor alle info en de spelregels op https://www.winkelparkdecentrale.nl/actievoorwaarden-en-spelregels/