Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

X2O Badkamers

Over ons

Bij X²O Badkamers vind je de badkamer die je aan iedereen wil laten zien! De showroom in Leeuwarden heeft een oppervlakte van maar liefst 1.800m² met tot 72 voorbeeldbadkamers vol badkamerinspiratie. Van vrijstaande baden en inloopdouches tot badkamermeubelsets en een uitgebreid assortiment aan kranen, toiletten en spiegels. Kortom, alles wat je nodig hebt voor jouw droombadkamer. Bij ons vind je A-labels als Grohe, Geberit, Duravit en Villeroy & Boch en andere diverse merken die exclusief bij X²O Badkamers verkrijgbaar zijn.

In de showroom krijg je een voorproefje van hoe de badkamer er bij jou thuis zou kunnen uitzien. Met behulp van de realistische badkameropstellingen en onze gepassioneerde en gespecialiseerde badkameradviseurs zorgen we er samen voor dat je voor méér badkamer kan gaan dat je ooit had durven dromen. Onze adviseurs gidsen je zonder problemen door het grote assortiment en geven je handige tips voor jouw nieuwe badkamer.

Het installeren kun je eenvoudig zelf doen, maar je kunt natuurlijk ook zelf een beroep doen op een professionele vakman bij jou in de buurt. Bovendien krijg je op je X²O aankopen tot 8 jaar garantie. Benieuwd naar wat de showroom in Leeuwarden voor jou in petto heeft? Kom dan gerust langs in de showroom en ontdek het ruime assortiment óf neem eens een kijkje in onze webshop!

Openingstijden

maandag: 10:00 - 18:00
dinsdag: 10:00 - 18:00
woensdag: 10:00 - 18:00
donderdag: 10:00 - 21:00
vrijdag: 10:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 18:00
zondag: 12:00 - 17:00