Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

WIN DECATHLON CADEAUBON T.W.V. 50 EURO

cadeaubon 50 euro_811x285px_
Decathlon Leeuwarden heeft sportproducten voor maar liefst 80 sporten. Het is ’s werelds grootste sportretailer en ontwikkelt, maakt en verkoopt sportproducten voor fietsen, yoga, balsporten, surfen, golf en nog veel meer. Deze week verloten wij een cadeaubon ter waarde van maar liefst vijftig euro! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze toffe prijs is dit bericht te LIKEN. Uit alle deelnemers van Instagram en Facebook kiezen wij op maandag 8 november de winnaar. Wij zouden het enorm waarderen als je dit bericht ook voor ons wil delen❤️