Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

WINACTIE SINT MAARTEN

WPC_811x285px_SintMaarten_WEB
11 november is de dag dat lampionnen stralen en er uit volle borst wordt gezongen. Wel in ruil voor snoep natuurlijk. Voordelige Sint Maarten-benodigdheden en smakelijke traktaties vind je bij Action. Van een lampionstok met ledverlichting tot de kleurrijkste lampionnen en de lekkerste uitdeelsnoepjes. Daarom verloten wij deze week maar liefst 10 (!) Action cadeaubonnen t.w.v. 10 euro per stuk uit alle deelnemers van Facebook en Instagram. Meedoen is makkelijk, LIKE het bericht op Facebook óf Instagram en je hoort maandag 1 november of je een van de 10 gelukkige winnaars bent.