Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

WIN 2×2 VRIJKAARTEN VOOR SARANTI’S CIRCUS GOT TALENT

Circus got talent V2_811x285px_

Jeugdcircus Saranti laat graag zien dat er heel veel circus talent is door heel Nederland. Circus Got Talent is een competitie voor jonge circustalenten in geheel Nederland. De 2de editie van Circus Got Talent vindt plaats op zaterdag 8 februari 2020 van 13:00 uur tot 16:00 uur bij Stadsschouwburg De Harmonie en zal in een vorm gegoten worden van een echte circusshow. Kijk voor meer info op: www.circusgottalent.nl

Deze week mogen wij maar liefst 2x 2 vrijkaarten verloten t.w.v. 15 euro per stuk. Meedoen is super makkelijk, LIKE het bericht op Instagram, of Facebook en je loot direct mee. De winnaars worden bekendgemaakt op maandag 27 januari 2020.