Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

WIN PANNENKOEKEN ETEN IN DE PANNEKOEKTREIN!

pannekoektrein 811x285px

In De Pannekoektrein is het niet zomaar pannenkoeken eten, het is een spoorse belevenis voor jong en oud! Achter “HET STATION VAN MARRUM-WESTERNIJKERK” staat aan perron 1 de Pannekoektrein ‘onder stoom’ op je te wachten.

Wij verloten deze week een cadeaubon t.w.v. 25 euro. Wil jij deze prijs winnen? Dat kan! LIKE dit bericht op onze Facebookpagina en dan maak jij gelijk kans op deze toffe prijs. We zouden het super leuk vinden als je het bericht ook deelt op Facebook of Instagram, maar dat hoeft niet. Maandag 22 juli vertellen wij jullie wie de gelukkige winnaar is.