Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

NIEUWE SPEELGOEDFORMULE TOYCHAMP OP DE CENTRALE

heras_40cmx12cm_opening

Met de sluiting van Intertoys op Winkelpark De Centrale komt er spijtig genoeg een eind aan een winkelformule die alle kinderharten deed verwarmen. De opheffings uitverkoop van Intertoys is inmiddels van start gegaan.

Gelukkig hoeven de inwoners én de kinderen in Leeuwarden en omstreken niet lang te wachten op een nieuwe invulling.

ToyChamp, één van de grotere online spelers op gebied van speelgoed en met 9 grote speelgoedwinkels in Nederland een mooi voorbeeld van hoe ‘clicks & bricks’ in retail goed samen kunnen komen tekende een contract bij KB Winkels, eigenaar van Winkelpark De Centrale. De verwachting is dat winkel nummer 10 op De Centrale in Leeuwarden begin juni 2019 open zal zijn.

De speelgoedgigant tekende ook een huurcontract voor winkel nummer 11: Deze zal worden gevestigd op Winkelpark Sontplein in Groningen, waar KB Winkels verantwoordelijk is voor de renovatie en verhuur van winkels voor eigenaar Stichting Exploitatie Winkelplein Sontplein (SEWS).