Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

PERSBERICHT: KBwinkels plaatst Zonnepark van 1 MW op de daken van Winkelpark De Centrale

image-2018-05-14 (2)

Leeuwarden – Dat zonnestroom groen, goedkoop en duurzaam is, is algemeen bekend. Vanaf mei a.s. worden er maar liefst 4.000 zonnepanelen geïnstalleerd op de daken van Winkelpark De Centrale. De Centrale is daarmee het grootste zonnepanelenproject van de gemeente Leeuwarden.

SDE+ subsidie

Solar Partners heeft KBwinkels geadviseerd bij de aanvraag voor SDE+ subsidie (stimulering duurzame energieproductie) van de overheid. Deze subsidie wordt twee keer per jaar verdeeld door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat om zo de ontwikkeling van duurzame energievoorziening in Nederland te stimuleren.

Wie krijgt de zonnestroom?

Logischerwijs zal de opgewekte stroom worden gebruikt door de winkelketens die winkelruimte huren op Winkelpark De Centrale. Het is niet lastig voor te stellen dat sommige winkels veel stroom verbruiken. KBwinkels zal daarnaast ook,  in samenwerking met de energieleverancier, de mogelijkheid benutten om 100% echte groene stroom rechtstreeks ter beschikking te stellen aan de inwoners van Leeuwarden.  KBwinkels start hiervoor dit jaar nog een campagne om deze mogelijkheid onder de aandacht van de inwoners van Leeuwarden te brengen. Het spreekt voor zich dat de bezoekers van Winkelpark De Centrale hiervan als eersten kunnen gaan profiteren tegen meer dan scherpe tarieven!