Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

Winnaar Dierendag

Winnaar-is-Header-Paginas-811x285px
Wat een lieve, gekke en leuke foto’s hebben we van jullie huisdieren ontvangen! Super leuk om te lezen hoeveel iedereen van zijn huisdieren houdt. We weten zeker dat ze op deze Dierendag dan ook allemaal nog meer worden verwend dan normaal.
 
En Aagtje de Jong mag zelfs voor 25 euro aan beestachtige spullen kopen bij Big Bazar, want zij is de winnaar van onze Dierendag prijs. Aagtje verwen jouw lieve hond, kat en vogel maar eens met wat extra lekkers! We hebben een PB met informatie naar je gestuurd. De prijs kan worden opgehaald t/m 31 oktober 2016.