Winkelpark De Centrale 32 | 8924 CZ LEEUWARDEN

Open
winkels
Belangrijke
informatie

Winkelgegevens ophalen...

KOFFIE? MELD JE AAN!

Heb je zin in een lekker gratis kopje koffie? Gewoon als welkom op Winkelpark De Centrale. Meld je aan via onderstaande link!
Na aanmelding ontvang je een code waarmee je gratis een kop koffie (of thee) kunt ophalen bij Any Tyme.


 

Speciaal voor jou!

  • GRATIS Wifi
  • GRATIS Parkeren
Vind je dit leuk?

Net als vele anderen

ETEN EN
DRINKEN

Cambuur Kids feest een succes!

WPC_Cambuurverslag_811x285

Vrijdag 10 juli jl. was het weer zover: het tweede Cambuur Kids Voetbalfeest bij Winkelpark De Centrale. Wat was het gezellig en druk! Er was van alles te doen voor de kids en ook de ouders konden heerlijk genieten van een drankje in de zon terwijl de kids zich vermaakten bij de voetbalspellen. Toen aan het eind van de middag de selectiespelers op het podium verschenen ging het dak eraf! Er werden een boel vragen gesteld en handtekeningen uitgedeeld. De winnaars werden door de selectiespelers persoonlijk getrokken uit de hoge hoed, en zij kregen direct hun prachtige prijzen mee naar huis. Het was, ondanks het warme weer, een groot succes. Er zijn rond 250 kinderen geweest. Ook de lokale media heeft uitgebreid bericht over het evenement. De volgende keer wordt het nóg beter en leuker. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum in de herfstvakantie. Winkelpark De Centrale wenst SC Cambuur een supergoed seizoen!